Stefan Tillman

Psykomotorisk kiropraktikk

For mer informasjon eller timeavtale:

Plager og smerter i kropp henger ofte sammen med livsstil, stress og psykiske problemer. For meg er det viktig å behandle hele mennesket. Både kropp og psyke trenger underhold å støtte for å klare hverdagens utfordringer. Derfor kombinerer jeg fysisk behandling med samtaler og hjelp til livsstilforandringer. Sammen finner vi ut hvordan problemene oppstått, blitt og kan reduseres eller løses.

Mitt hovedfokus er å hjelpe deg å mobilisere egne krefter og egen kropp da riktig bevegelse ofte hjelper deg å bli friskere. En god forklaringsmodell som betoner din kropps robusthet og dens fantastiske tilpasningsevne er da fordelaktig. Jeg bruker muskel- og manipulasjonsteknikker for å stimulere å gi smertelindring i starten av en behandling. Gir også klassisk og sportsmassasje for trette og spende muskler eller rett å slett for velvære!

Jeg graduerte fra kiropraktorskolen AECC i England i -99. Jobbet på en klinikk i Wales og på Kiropraktorsenteret i Sarpsborg fra 1999 til 2019. Jeg bruker i tillegg psykoterapeutiske tekniker for å utforske hvordan stivhet og smerte henger sammen med både livsstil og tidligere livshendelser. Utover hverdagssmerter og stivhet som kan plage folk flest er jeg også interessert i smerteproblematikk som består over tid.

Priser:

Siden jeg nå er i en oppstartsperiode ved Villa frisk tilbyr jeg rabatterte priser:

  • Første konsultasjon: 500,- (650,-)
  • Oppfølgende behandling: 400,-
  • Ungdom/studenter/trygdede: 400,- for første konsultasjon og 300,- for oppfølgende behandlinger.
  • Behandlingenes varighet 40 min. Første konsultasjon drøye timen.

Les mer om Tillmans Psykomotorisk kiropraktikk.

Velkommen til Tillmans psykomotorisk kiropraktikk!

TIMEAVTALE

Ta kontakt for avtale, velkommen!